O nama

Eden kozmetika energiju crpi isključivo iz prirode i samim tim, svi prirodni vitamini i minerali se nalaze u našim proizvodima.

Eden je nastao kao mali porodični projekat u trenutku kada smo se preselili u selo, koje je postalo naš mali raj. Shvatili smo da nam priroda oko nas daje gotovo sve resurse za zivot, ukoliko živimo u skladu sa njom. Svo bilje koje koristimo u našim proizvodima ubrano je u nedirnutim livadma i šumama okupanim planinskim suncem, potpuno prirodno kao vekovima unazad. Neven je jedino što nismo mogli pronaći u prirodi na ovom području, pa smo za njega napravili posebnu bašticu, potpuno organsku i zdravu, zalivanu izvorskom vodom, kako bismo vam doneli lek direktno iz prirode.

Proizvodi se prave na 700m nadmorske visnine, u podnožju dve planine, dve krstate gore. Čist vazduh, izvorska voda i netaknuta priroda sa mnoštvom lekovitih biljaka najveći su darovi koje je Eden od prirode dobio. Mi smo tu samo da uberemo plodove i ponudimo ih ljudima. Eden ima svoj vrt, njivu, voćnjak, mesto za životinje i mesto za ljude. Živimo i stvaramo u saradnji sa prirodom, dajući joj ljubav i pažnju, a za uzvrat, ona nama daje sve svoje darove, pune zdravlja i lepote.

Kačer